Jag anlitar en pålitlig och bra däckfirma

Hej alla läsare och välkommen att läsa min blogg. Här i Löddeköpinge är det nu så här i december, mörkt och runt noll grader. Olika är de ämnen som jag tar upp här i bloggen och idag har turen kommit till det här med bilar och däck. Jag sitter inne och myser med pepparkakor och kaffe och kom att tänka på en däckfirma som jag har kommit i kontakt med, och som jag skulle vilja rekommendera till er. Jag åkte till en bra firma som heter Däckis, och bytte till vinterdäck för några veckor sedan. Hit åker jag två gånger om året när det är dags att byta däck. Jag förvarar de däck som för närvarande inte används, i deras däckhotell. På Däckis har jag alltid fått bra hjälp och dessutom till en låg kostnad. De som jobbar där är alla kunniga och med långa erfarenheter ifrån det mesta som rör däck. Jag har nu en bil i fint skick som är säker att köra. Jag är glad över att detta ställe finns för oss i Löddeköpinge eller i trakterna däromkring. Det här är en firma som många bilägare skulle ha nytta av att använda. 

 

Det kan vara svårt att välja mellan alla olika firmor som finns i denna bransch men eftersom jag blivit bra bemött och fått bra hjälp med bildäcken, så tycker jag att Däckis är ett företag som man borde använda sig av. Detta ställe skulle jag verkligen rekommendera till er andra bilägare. Tjänsterna som erbjuds här är ju sådant som man alltid kommer att behöva använda sig av. Man kan boka tid via deras hemsida och man kan kolla in företaget närmare på Facebook. Varför inte då låta just denna firma göra jobbet? Det är ju riktigt bra att även möjligheten att förvara sina däck som för tillfället inte används, i deras däckhotell.