Jag hade fel på mina bromsar

Hej och varmt välkommen ska du vara till ännu ett inlägg hos mig. Berätta gärna hur ni mår och vad ni har gjort i helgen! Det är bara att lägga en text i kommentarsfältet så kan vi prata om helgen där. Jag har haft en bra helg och nu är det äntligen måndag igen! I fredags eftermiddag var jag hos en bilverkstad vid namn M&L Fordonsservice som håller på med bilreparationer i Sjöbo och det lagade min bil då jag hade på känn att bromsarna inte var som de ska. Jag kan bara säga till er att det var riktigt smart av mig att åka in till denna bilverkstad och jag ska nu berätta varför.

Jo, jag var ute och körde som jag brukar göra på fredagarna då det får mig att rensa tankarna. Nu när det är vinter så är det väldigt halt på vägarna och jag var noga med att köra i rätt hastighet, om inte saktare, då det är väldigt lätt att sladda och köra in i andra bilar. När jag väl kom över en bro så kände jag att det var väldigt halt, då bromsade jag försiktigt men bromsarna tog inte lika bra som de brukar. Jag kände att jag behövde hitta ett företag som håller på med bilreparationer i Sjöbo så att de kunde kolla om det var mina bromsar det var fel på eller om det bara var så att det var extremt halt på denna bro. Som tur var visste jag om M&L Fordonsservice som tack och lov erbjuder bilreparationer i Sjöbo och de konstaterade att det var mina bromsar det var fel på. De bytte ut dem och nu kan jag köra tryggt igen. Var försiktiga i halkan och tänk på både din och andras säkerhet.